czwartek, 6 grudnia 2012

Nuclear Mexican

Nie do końca udany eksperyment bo wyszło absurdalnie ostre ale coś musiałem z mięsem nie zjedzonym na grillu zrobić zanim się zepsuje ;) Jako dodatek przydała by się potem gęsta słodka śmietana. W większym garze można by pewnie ryżu dodać to by starczyło na tydzień.

3 komentarze:

  1. Przyznam, że właśnie nabrałem ochoty na takowy eksperyment (pewnikiem ze względu na post mój organizm gwałtownie domaga się mięsiwa). pewnie przed następnym weekendem pokuszę się o przyrządzenie, zamienię chyba tylko mięso krojone na mielone.

    OdpowiedzUsuń
  2. Wyszło ostre (rzekłbym wręcz, Dziadowsko ostre ;). Ale super, robi się szybko, a jest konkretne i na długo starcza.
    Co prawda dokonałem pewnych modyfikacji (mięso mielone, nieco boczku, trochę grzybków, peperoni), ale ogólny sens zachowany.
    Dzięki za przepis, czekam na kolejne!

    OdpowiedzUsuń